Preloader images
Preloader icon

cine suntem noi?

Lucia Automotive este un service generalist ce si-a pus bazele in 2007. De cand activam in domeniu am avut parte de o evolutie continua atat d.p.d.v. al portofoliului de servicii si echipamente, cat si ca echipa. In prezent, la Lucia Automotive lucreaza peste 50 de tehnicieni experimentati.

INCEPUTURI

Cand am demarat acest proiect, echipa Lucia Automotive era formata din doar 3 persoane, doi tehnicieni si un investitor, toti cu o pasiune imensa pentru masini. Inceputul a fost unul poetic, daca imi permiteti sa spun asa. Eram 3 oameni intr-un garaj mic, cateva scule si 1-2 lucrari venite de la apropiati. Acum ca stau sa ma gandesc, proiectul Lucia Automotive a facut primii pasi in lumea afacerilor precum Microsoft, intr-un garaj.

 Daca ne-ar fi spus cineva atunci unde o sa ajungem peste 1 deceniu, am fi spus ca “abereaza”. Cu toate acestea, dedicarea pentru munca noastra si timpul investit si-au spus cuvantul deoarece, astazi, Lucia Automotive este unul dintre cele mai renumite service-uri auto din zona Munteniei. Numarul lucrarilor executate cu succes depaseste 1000.

evolutie

In 13 ani de cand activam in acest domeniu am progresat de la o echipa de 2 tehnicieni si cateva echipamente la peste 50 de tehnicieni si aparaturi de zeci de mii de euro.

Nu vreau sa sune ca o lauda, vreau doar sa expun ce schimbari poate sa aduca timpul cand esti consistent cu munca ta si te dedici indiferent de perioade (care au fost grele de multe ori).

Oameni diferiti, masini diferite

N-a fost niciodata vorba de marca masinii pe care trebuia sa o reparam, de valoarea lucrarii sau de volumul muncii depuse. Nu am privit niciodata o lucrare cu dezinteres, indiferent care ar fi fost aceasta.

Am reparat de-a lungul carierei noastre tot felul de masini. De la Matiz si Logan, la Porsche si chiar Aston Martin (tin minte si acum lucrarea aceea.. Doamne, ce emotii am avut. Era un Aston Martin DB9 5.9 V12 ediție limitată, o bijuterie!).

munca noastra de astazi

Mai mult de un deceniu de la infiintare si inca ne pastram fidelitatea fata de munca bine facuta. In continuare credem ca aceasta munca prestata bine este cea mai buna reclama pe care un om sau o afacere o poate avea. In continuare investim in aparaturi si tehnologii noi pentru a ne putea diversifica portofoliul si imbunatatii calitatea muncii (spre exemplu, recent am achizitionat un aparat de ultima generatie pentru regenerarea filtrului DPF). Tot prin munca noastra am ajuns sa colaboram cu toate societatiile de asigurari din Romania, fapt ce de la sine spune multe.

Daca ai citit pana aici, iti multumim! Daca ramai in continuare pe site, mai jos vei putea vedea o parte din serviciile noastre.

servicii

Masina ta trebuie reparata? trimite o cerere de oferta

partenerii nostri

X