Vopsitorie-Tinichigerie

de ce sa ne alegi pe noi?

Din 2007 de cand am inceput activitatea pe piata, am avut prilejul sa realizam o gama extrem de variata de proiecte. Acest vast portofoliu al nostru ne ofera increderea ca indiferent de defectul masinii, noi va vom oferi cel mai bun serviciu de reparatie.

Vopsitorie si tinichigerie

Zgarieturile, busiturile, piese de caroserie infundate etc., toate acestea sunt defecte comune cu care aproape orice sofer s-a confruntat sau se va confrunta cel putin odata in viata.

Problema nu este noua, dar tehnica si materialele folosite sunt. In echipa Lucia Automotive se gasesc vopsitori si tinichigii cu experienta ce folosesc in reparatiile lor cele mai bune materii prime.

Vopselurile folosite sunt de cea mai inalta calitate, provenite de la producatori acreditati. Demontarea piesei (sau pieselor) si reconditionarea se fac dupa standarde de inalta calitate pentru a asigura cel mai bun rezultat (o masina care arata ca noua).

In plus, service-ul nostru autorizat Bosch colaboreaza cu toate societatiile de asigurari din Romania. Orice dauna rezultata in urma unui accident poate fi decontata direct cu polita RCA sau CASCO.

Aspecte esentiale

In procesul de vopsire si tinichigerie folosim:

  • Vopseluri hidrosolubile cu uscare rapida
  • Cabina de vopsitorie profesionala
  • Vopseluri si lacuri de la producatori de renume

Preturi

Vopsitorie Profesionala (vopsea si lac standox) – 1 element

de la 500 RON

Vopsitorie Integrala (vopsea si lac standox)

de la 4000 RON

Reparatie Tinichigerie (1h/manopera)

de la 100 RON

Vopsitorie (1h/manopera)

de la 100 RON

Polish – 1 element

de la 100 RON

Masina ta trebuie reparata? trimite o cerere de oferta

servicii

partenerii nostri