Reparatii RCA/CASCO

Firmele de asigurari rca /casco si lucia automotive

Devotamentul si exigenta cu care ne executam lucrarile ne-au permis sa devenim in timp un service de incredere, cu renume pe piata din Romania.

In prezent, Lucia Automotive colaboreaza cu toate societatiile de asigurari din Romania, astfel, daca ati fost implicat intr-un accident rutier si doriti sa va reparati masina in regim propriu, service-ul nostru este alegerea ideala.

De ce sa va reparati masina la noi?

Sistemul birocratic din Romania si din entitatile care activeaza in tara pot prelungi inutil durata de reparatie a masinii dvs. In plus, service-urile societatilor de asigurari sunt constant acaparate de lucrari iar sansele ca masina dvs. sa fie gata la timp scad semnificativ.

Daca alegeti sa va reparati masina prin polita RCA sau CASCO la Lucia Automotive, veti avea parte de o lucrare executata minutios, timp de asteptare mai redus si, in functie de disponibilitate si nevoi, o masina la schimb pe durata reparatiei.

Toata munca este facuta de noi

  • Toata reparatia va fi executata de tehnicieni profesionisti
  • Timpul de asteptare dupa masina va fi redus
  • Piesele folosite sunt originale, de la producatori autorizati
  • Masina la schimb pentru a va putea deplasa fara probleme
  • Transparenta 100%

Orice lucrare ati avea, puteti fi sigur ca la noi aceasta va putea fi dusa la capat cu succes. Lucia Automotive nu este doar un service, ci si partenerul dvs. cand masina are nevoie!

Masina ta trebuie reparata? trimite o cerere de oferta

servicii

partenerii nostri